"You are your greatest asset. Put your time, effort and money into training, grooming and encouraging your greatest asset."

- Tom Hopkins

22.9.2014

dancing in the summer rain

Ohhoh mikä lenkki takana! :) Oon päättänyt antaa polven olla mikä on ja lenkkeillä niin kauan kun se ei tunnu haitalliselta. Polvihan ei ole tuntunut häiriintyvän lenkeistä, mutta oma pää vaan aina himmaa jos polvessa tuntuu jotain. Nyt loppu himmailut ja jahkailut ja annetaan palaa, paitsi toki jos polvi alkaa äksyillä kunnolla.

Viime viikolla vaivasi nivunen/lonkankoukistaja, mutta nyt ollaan taas better than never :) Väkersin taas kerran uuden My Asics -juoksuohjelman joka alkoi tänään. En edes muista mikä oli lopullinen tavoitepäivä 10 km:lle, tai tavoiteaika, tai edes sitä kuinka mones aloittamani ohjelma tämä on :D Mutta jospa tämän nyt saisi vihdoin vietyä kunnialla loppuun. Ei se, kuinka monta kertaa kaadut, vaan se kuinka monta kertaa nouset ylös - vai miten se meni ;)

No mutta, tähän päivään. Ensin meinasi olla aikataulutusongelmia, kun piti saada liian paljon aikaan liian lyhyessä ajassa. Meinasin jo jossain vaiheessa, että siirrän lenkkini suosiolla huomiselle, mutta en oikein tykännyt siitä vaihtoehdosta, koska silloin vastaavanlaista lipsumista tapahtuu jatkossakin helpommin ja aina jossain vaiheessa lenkkejä alkaakin jäädä väliin ja sitten ollaankin jo pulassa. Parempi vain pysyä aikataulussa aina kuin mahdollista :) Niinpä pohdin pääni puhki ja lopulta päädyin lopputulokseen, että käyn lenkillä kaupassakäynnin yhteydessä, vaikka sitä inhoankin.

Lenkin tavoitteena oli vaatimaton 3 km hölkkää. Kiertelin parit mutkat kaupalle ja se oli siinä. Fiilis oli ihan sissi, kun ulkona satoi melkein kuin sieltä Esterin kuuluisasta hanurista. Ihan mahtavaa! Ei haitannut tippaakaan, vaikka varpaat oli märkänä (eikä se märkyys kyllä jäänyt niihin varpaisiin..), vaan taistelin tieni tuulta päin ihan innoissani :D Vkonloppuna tuli vähän rilluteltua niin syömisen kuin juomisenkin suhteen, joten voi olla, että muutama ylimääräinen energiapalleroinen oli vielä kropassa pyörimässä ja antamassa potkua perssiille :)

Itse kauppaosio sujui pikaisesti, joten päätin jatkaa juosten myös kotiin vaikka vaaditut kilometrit olivat täynnä. Mitä sitä hitaasti vaappumaan kotiin tuollaisessa säässä :D Muovipussi heiluen jolkottelin tovin, kunnes kekkasin tehdä samalla hauiskääntöjä :D Näytin kyllä varmaan niiiin epämääräiseltä pöpipäältä ulkopuolisille (joita onneksi oli liikenteessä melko vähän): märkänä kuin uitettu koira kipitin sateessa ja tuulessa eteenpäin ostoskassi käsipainona hauiskääntöjä vääntäen :D Noh, onneksi kunto loppui jossain vaiheessa kesken ja kävelin kotiin viimeiset 10 min. Mutta mikä hymy ja mieletön fiilis siinä juostessa (ja vielä kävellessäkin) oli :) Ihan järjetön saavutuksen tunne, kun ensin olin vähällä jo skipata koko homman. Jei :)

Ehkä jopa suurin syy, miksi jaksoin vielä viimeiset hölkät ja ne hauiskäännöt:

Breeze vs. Brad Sure feat. Katie Halliday - Summer rain

Biisi taitaa olla mulle tuttu jostain vanhasta Combatista, joten se antaa hurrrjasti lisäboostia juoksemiseen :) Combat on kyllä ihan huipputunti, saan siellä aina ihan hurjan badass-fiiliksen, vaikka oikeasti olen aika lailla ihan kaikkea muuta kuin badass :D

Kas näin: lenkki tehty, kaupassa käyty, ruoka valmiina, sauna lämpiämässä ja kohta mieskin kotona. Onnistuihan tämä ilta :)

2 kommenttia:

  1. Täydellisen oloinen lenkki! Herätit mussa vähän aikaa hiljaa olleen lenkkikärpäsen! Pitääpä joku päivä suunnistaa tonne raikkaaseen ulkoilmaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hieno lenkki! :) Tykkään hurjasti sateessa juoksemisesta, kun silloin tuntee itsensä niin super-sissiksi kun vetelee juosten säästä riippumatta :D

      Poista