"You are your greatest asset. Put your time, effort and money into training, grooming and encouraging your greatest asset."

- Tom Hopkins

1.10.2014

you can run but you cannot hide

Onpas taas mahtunut kaikkea tähän väliin :) Suoritin viime viikon MyAsics-juoksut melkein kiltisti, mutta sunnuntailta jäi väliin. Saldona siis lenkit ma, ke ja pe, ja lauantaina Party.

Eräs viime viikon lenkeistä oli ihan superhuippu, virtaa riitti vaikka muille jakaa :) Näin ollen, kun pääsin pimeähkölle ja hiljaiselle "metsätielle" ja korviin alkoi viirrata Summer rain, oli aivan pakko saada vähän nyrkkeillä siinä juoksun ohessa :D Oli ihan huippufiilis! Tämä taisi muuten olla perjantain lenkki, sillä sen jälkeen lenkit on olleet enemmän ja vähemmän ikäviä :/

Lauantaina kävin viimeisen kerran tanssahtelemassa nyt jo entisessä kuntokeskuksessani kun siellä pidetiin Dance Party Remix -tunti, jonka kuvauksessa kerrottiin sen koostuvan vanhoista Party-koreografioista. Tunnin alussa sisään putkahti pelle ja videokameramies - oujea. "Kuvataan tässä youtubeen, onhan ok?" Joo.. :D Siinä he sitten kuvasivat lämppäribiisin ajan ja totta kai se biisi oli itselleni aivan vieras ja sähelsin siellä ihan ympäriinsä miten sattuu. Jesh! Mä hoidan, mä hoidan :D Tuon Partyn jälkeen mun jalat (varsinkin takareidet) on olleet ihan totaalijumissa. Tuntuu oudolta, mutta kai siellä sitten tuli tehtyä jotain harvinaisempaa, joka herätti joitain mystisiä lihaksia talviunesta :) Sunnuntain lenkin siis tosiaan jätin suosiolla väliin, mutta nyt ma ja ti olen puskenut itseni kiltisti lenkille, ja jaksamukseni on ollut suurin piirtein tasoa 0.

Tämän viikon maanantain lenkillä luulin aluksi kuolevani ja meinasin jo, että käännynpä tuosta seuraavasta mutkasta takaisin. Jalat olivat vieläkin aivan jumissa, eivätkä meinanneet totella ollenkaan. En kuitenkaan kääntynyt ja jonkun tovin kuluttua jaksoin jo paljon paremmin. Itse asiassa tosi hyvin. Luulin juoksevani kuin mikäkin aropupu, mutta Sports Tracker kertoo lenkin keskinopeuden olevan 8,4 km/h. Ei sillä, se on vieläkin liian nopeaa MyAsicsin juoksuohjelman mukaan, mutta tuntuu oudolta kun luulee vetäneensä suurin piirtein elämänsä lenkin, ja sitten nopeus on vielä tavallistakin hitaampi.

Eilen lenkillä sitten vaan olin tosi väsy koko ajan, ja myös jalat olivat edelleen aikasta jumissa. Mietin, että miten ihmeessä pystyn tästä nostamaan kilometrejä ikinä. Olin tosin syönyt ihan järkyttävän huonosti koko päivänä, että ehkä pientä energiavajetta oli nähtävillä.. Toivottavasti, nimittäin sunnuntaina olisi tarkoitus vetäistä 5 km lenkki ja kyllähän sellainen pitäisi oletuksena jaksaa vetästä ihan iisisti!

Lenkkimaisemaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti