"You are your greatest asset. Put your time, effort and money into training, grooming and encouraging your greatest asset."

- Tom Hopkins

11.9.2014

I'm just.. wishin' and hopin' and thinkin and prayin'

Tämän päivän lenkki siirtyikin huomiselle, koska innostuin järkkäilemään juoksuohjelmaani hieman uusiksi :) Nyt tulee vähemmän peräkkäisille päiville juoksuja ja toisaalta silloin kun tulee, niin aina toinen niistä on huomattavasti kevyempi. Huomenna siis vasta 8 km:n lenkille! Katselin tänään Sports Trackeristä, että viimeksi v. 2011 olen juossut moisen mittaisen lenkin.. Tästä tulee mielenkiintoista :D

Tälle päivälle siis iskeytyi lepopvä, joten aikaa on riittänyt haaveiluun ;) Päätinpä sitten listata top5:n tuotteista, joita tällä hetkellä kaipaisin eniten. Puhdasta hömppää luvassa siis!

1) Ensimmäisenä toiveena olisi uudet lenkkarit. Minua pelottaa, että nykyiset Nike Air Pegasukseni (28? en ole varma mikä nro niissä oli perässä..) ovat pian jo vähän niin kuin loppuunkäytetyt, joten ottaisin mielelläni niiden rinnalle jotkut tuoreemmat tapaukset jo nyt. Pelkään myös ihan järjettömästi rikkovani itseni vääränlaisilla lenkkareilla lenkkeillen, joten tekisi varmaan hyvää käydä Intersportissa tsekkauttamassa, että millaisia popoja heidän laitteensa minulle suosittelee. Nykyisellään saattaisin myös olla hieman avoimempi eri vaihtoehdoille, nimittäin viimeksi olin aika pakkomielteinen Air Pegasuksien suhteen (minulla oli ollut sellaiset aiemminkin ja pidin kovasti). Ei Pegasuksissa mitään vikaa ole, mutta aina välillä sitä kuitenkin miettii, että mitä jos on olemassa jotkut toisenmerkkiset, jotka olisivat vielä paremmat. Vähän arka kuitenkin olisin kokeilemaan uutta merkkiä, koska mitä jos ne ovatkin ihan sysipaskat? Pegasuksien kanssa ei kuitenkaan ole ollut mitään ongelmia. Joten, tämä kohta jäänee vain toivelistalle vielä toviksi! Ainakin siihen asti kunnes Pegasuksieni ratkeaa liitoksistaan - mikä näyttää olevan uhkaavan lähellä kun vilkaisee popojeni kärkiä..

Kuva täältä

2) Hyvänä kakkosena olisi pitkähihainen juoksupaita. Näille ei vielä tässä vaiheessa vuotta ihan hirveästi ole ollut tarvetta - kiitos mukavan kuuman kesän ja melko lämpimien syyspäivien - mutta vuodenajoille ei oikein mahda mitään ja jossain vaiheessa nämä tulevat hyödyllisiksi niin päällimmäisenä yläosana kuin juoksutakin allakin. Yksikään nykyisistä kolmesta pitkähihaisesta juoksupaidasta ei ole sellainen, että sen kanssa kehtaisi julkisesti lähteä liikenteeseen, aina on oltava takki päällä peittämässä. Uusi pitkähihainen perheenjäsen saisi siis mielellään olla juuri tällainen, jonka kanssa kehtaisi lähteä uloskin ;)

Kuva täältä

3) Kummasti nämä listan tuotteet liittyvät kaikki enemmän tai vähemmän juoksemiseen, mutta minkäs teet :) Listan kolmas kohta olisi nimittäin kuulokkeet, sellaiset jotka tulevat korvien päälle. Nykyiset nappikuulokkeet eivät hikoillessa meinaa pysyä korvissa, ja se on kyllä yksi ärsyttävimmistä seikoista kun kesken lenkin joutuu säätämään nappikuulokkeiden kanssa! Joko musiikki ei vain kuulu hyvin kun kuuloke ei ole kohdillaan tai sitten koko kuuloke tippuu jatkuvasti korvasta pois. ARGHH! :D Tämä kohta nostattaa tunteita ;) Sitä paitsi viileämmillä säillä mun korvat meinaa aina jotenkin jäätyä sisältäpäin nappikuulokkeiden kanssa. Kyllä, pipo on ehdottomasti päässä, mutta ei tunnu auttavan tähän asiaan. Noiden uusien kuulokkeiden on myös ehdottomasti oltava sellaiset, että niiden johdossa on säädin, jolla voi vastata puheluihin, sekä lisätä että vähentää musiikin voimakkuutta. Oliskohan vielä sellaisia, joissa saisi vaihdettua biisejäkin edelliseen ja seuraavaan? Se vasta luksusta olisi!

Kuva täältä

4) Nrolla neljä kilpailee putkirulla! En tiedä niistä juuri mitään, en ole koskaan kokeillut sellaista, mutta olen onnistuneesti aivopesty uskomaan siihen, että ne parantavat ja hoitavat about kaiken ;) Venyttely on usein jotenkin hirveän tylsää, joten olisi kyllä suotavaa, jos paikkoja voisi "availla" ja vetreyttää muillakin tavoin, ainakin välillä.

Kuva täältä

5) Viimeisenä, muttei varmastikaan vähäisimpänä on talvijuoksuun soveltuvat lenkkarit. Sellaiset nastoitetut, jotka varmasti pitäisivät mut pystyssä! Olen kuullut toisaalta myös, että jengi juoksentelee ihan tavallisilla lenkkareilla talvisinkin, mutta en oikein tiedä onko minusta siihen.. En ole tainnut hirveän useasti kyllä kokeillakaan, mutta jotenkin tässä on alkanut pelätä niitä liukkaita kelejä - vanhuus ei taida tulla yksin!

Kuva täältä

Kas siinä, vaatimaton toivelistani ;) Voin kyllä keksiä lisääkin.....

PS. Kuvat on aika pitkälti napattu vain Googlen kuvahakua apuna käyttäen, eivät siis ole mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti