"You are your greatest asset. Put your time, effort and money into training, grooming and encouraging your greatest asset."

- Tom Hopkins

10.9.2014

that's just the way it is, things'll never be the same

Noniin! Näyttääpä täällä tyhjältä! :) Piilotin melkein kaiken aiemman kirjoittamani, koska nyt tuntuu hyvältä ajatukselta aloittaa lähes puhtaalta pöydältä. Kaikki on kuitenkin tallessa, jos joskus iskeekin nostalginen fiilis ja alkaa kaduttaa :)

Myös liikuntalajieni suhteen on tullut (tai tulossa) sellainen muutos, että irtisanoin kuntosaliketjuni jäsenyyden. Siitä maksaminen alkoi vain olla ihan turhaa suhteutettuna niihin vähiin kertoihin mitä siellä viime aikoina kävin. Salitreenit eivät yksinkertaisesti kiinnostaneet tippaakaan, eikä oikeastaan muut tunnitkaan, kuin tanssit. Niistäkään en enää kelpuuttanut Zumbaa, joita suurin osa viikon tanssillisista tunneista on. Kyllästyin myös hieman lemppariohjaajani useahkoihin poissaoloihin ja näin ollen korvaaviin tunteihin ja ohjaajiin, jotka osittain olivat kyllä oikein hyviä, ei siinä mitään. Ne eivät vain olleet juuri sitä, mitä itse sieltä hain, toivoin ja yleensä edellisestä viikosta lähtien olin odottanut Käyntikerrat ovat viime aikoina olleet TODELLA harvassa, vaikka vielä syyskuun loppuun asti voin siellä käydäkin. Party45-tunnit ovat loppuneet kokonaan ja Dance-tunnin kuvauksena on "Jump&Jive!", joten tuskinpa tulen käymään niillä tunneilla enää ollenkaan. Todella harmi, mutta aikansa kutakin, kait :)

Jatkossa aion käydä juoksentelemassa niin paljon kuin mahdollista ja ohella tehdä erilaisia haasteita, eli pääosin aivan oman aikatauluttamisen mukaan tehtäviä juttuja. Olen aika innoissani tästä vapaudesta :) Innostuin kesäkuussa 30-Day Ab&Squat -challengeista niin paljon, että ajattelin kokeilla muitakin vastaavia. Lisäksi rekisteröidyin tänään MyAsics -sivustolle ja ainakin tämän päivän osalta aloitin sen suositteleman ohjelman mukaisen treenaamisen. Tai no, mukaisen ja mukaisen :D Ohjelman mukaan minun olisi pitänyt käydä 55 min lenkillä hölkäten yhteensä 5 km. Kävin hölkkäilemässä mahdollisimman leppoisasti ja hissukseen, mutta sain 5,16 kilometriin kulumaan aikaa vain 38 min. Seuraavaksi pitäisi ohjelman mukaan käydäkin 8 km:n lenkillä, itse asiassa jo huomenna! Huh huh. Eipä ole sitä matkaa tullut toviin juostua, toivottavasti selviän hengissä :D Ja vielä enemmän toivottavasti jaksan kiltisti suorittaa koko ohjelman, jotta marraskuun 9. pvä kipitän jo rennosti 10 km suurinpiirtein aikaan 1 h 15 min :)

Noh, kukas se taas alkoi jaaritella.. minun piti vain vähän selittää, että ihan tarkoituksella ne kaikki vanhat postaukset ovat kadonneet :) Mutta nyt katoan minäkin, nimittäin jännityksellä katsomaan miltä näyttää elämäni ihkaensimmäinen itsetehty kaalilaatikko..! Suosittelen pitämään peukkuja, en ole mikään kokkikolmonen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti