"You are your greatest asset. Put your time, effort and money into training, grooming and encouraging your greatest asset."

- Tom Hopkins

15.1.2014

11 kysymyksen haaste

No niin! Käydäänpäs tarmolla ensimmäisen blogihaasteen kimppuun! Haasteen lahjoitti PrettyFit –blogin Anne. Kiitos!

Käydäänpäs ensin säännöt läpi:

Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.


Tässäpä 11 asiaa minusta:

1. Olen aivan mielettömän ja selittämättömän rakastunut tanssiin! Sen katsomiseen ja itse tanssimiseen. Nuorempana haaveenani oli päästä musavideoihin tanssijaksi, tai artistien taustatanssijaksi keikoille. (Otetaan sitten huomioon, että haaveita voi olla minkälaisia tahansa, eikä ne aina vastaa haaveilijan taitotasoa ;))

2. Olen elänyt erittäin turvallisen ja pumpulisen lapsuuden ja nuoruuden, joten nyt otan takaisin olemalla lähes addiktoitunut murha.infoon ja Päihdelinkin keskustelupalstoihin. Olen selittänyt niitä sillä, että olen vain utelias. Ja kun asioita tiirailee keskusteluforumeiden kautta, niin on silti tarpeeksi kaukana itse asioista :)

3. Pidän kävelykisoja - salaa. Salassa siis myös kilpailijoiltani. Vastustajan iällä ei ole väliä, voitto on voitto!

4. Teen päässäni musavideoita. Olisin varmasti ihan sikataitava upeiden musavideoiden ohjaaja! Tänä aamuna töihin kävellessäni päässäni muovautui video Girls Aloudin Something new –biisille. Teemana oli miesten amerikkalaisen fudisjoukkueen treenit ja sitten peli, jossa laulaja olisi muiden taustatanssijoiden ohella joukkueen cheerleadereita. Siellä sitten olisi pientä ja ei niin pientä silmäpeliä ja muuta flirttiä jonkun ääääärimmäisen söötin ja raamikkaan pelaajan ja tämän laulajan välillä. Kyllä, varmasti käyttäisin kaikkia hävyttömiä hidastuksia ja sheikkailuja ja niiiin kliseisiä juttuja, ettei mitään rajaa. Mutta pirun hyvältä se näytti!

5. Edellisen jälkeen onkin sitten hyvä lisätä pieni info, että en pidä musavideoista ja koitan vältellä niitä parhaani mukaan :D Tämä siitä syystä, että saan aina jonkun fiiliksen biisistä, ja jos musavideo on vääränlainen, se pilaa tuon fiiliksen.

6. Mielestäni elämässä tärkeintä on elää sitä omien sääntöjen mukaan, kunhan ei loukkaa muita. En voi sietää sitä, että jotain pitäisi tehdä, koska, noh, niin pitäisi tehdä. Yleensä ihan vain siksi, että niin on tehty ennenkin. Olen suunnattoman ylpeä siitä, että kehtaan tehdä asiat omalla tavallani. Toivon myös, etten koskaan jumahda tekemään asioita vain tavan vuoksi, jos se tekee minut onnettomaksi. Haluan olla se 50-vuotias lady, joka tekee täydellisen uramuutoksen tai muuttaa ulkomaille asumaan niinkin vanhana.

7. Haaveilin tatuoinnista n. 11 vuotta, suunnittelin sitä n. vuoden ja viime kesänä hankin sen vihdoin! Rakastan sitä täydestä sydämestäni. Ai miksi en tehnyt sitä aiemmin? Ensin (teko)syynä oli ex-poikaystäväni, joka ei halunnut seurustella tatuoidun naisen kanssa, ja myöhemmin ympäristön painostuksesta tullut pitkä pohdinta, että mitä jos en vanhempana pidäkään siitä? Muutama vuosi meni asian ollessa lähinnä kustannuskysymys ja toisaalta mietiskelyä, että millaisen tarkkaanottaen haluaisin. Sitten kerran se idea vaan tuli, jostain. Ja se oli menoa :) (ja nyt haluan lisää..)

8. En pidä joukkuepeleistä, mutta haluaisin kokea sen tunteen, kun vaikka fudis- tai lätkämatsissa tekisi maalin. Se, kun kaikki iloitsisivat siitä, mitä minä sain aikaan. Kimppahali joukkuekavereiden kanssa ja tuuletus. Ja se onnentunne omasta onnistumisesta. Noh, tyydyn katselemaan tippa linssissä muiden maaleja :D

9. Olen kieli-ihmisiä (haha).  Opin nopeasti, ymmärrän helposti, mutta myös kyllästyn opiskeluun liian helposti. Viimeistään epäsäännöllisten verbien astuessa kuvaan. Olen opiskellut ruotsin ja englannin lisäksi niin saksaa, ranskaa kuin espanjaakin. Enkku ja ruotsi sujuu ihan hyvin, mutta noista muista ymmärrän tekstiä todella hyvin, kuultua aika huonosti ja itse en osaa tuottaa mitään. Inhaa, kun tietää kaiken olevan omasta laiskuudesta kiinni!

10. 80- ja 90-luvun musa ja leffat on ihan parhaita! Ei ne nykyajankaan huonoja ole, ja jotkut niistäkin aivan loistavia, mutta kun on elänyt lapsuuden ja nuoruuden kasari- ja ysärimusan kanssa, niin onhan se juurtunut jonnekin todella syvälle. Ja leffamusa noilta ajoilta! Oih!

11. Yhtenä suurena toiveenani on kokea konfettisade. Siis niin, että se on minulle :D

Ja sitten vastaukset Annen kysymyksiin:

1. Mikä saa sut kikattamaan?
 - Mieheni! Hän on aivan hulvaton, saan kikatella joka päivä hänen hassutteluilleen.

2. Ajoissa vai myöhässä?
 - Ennen aina ehdottomasti ajoissa, nykyäänkin suureksi osaksi, mutta joskus kyllä myöhästelenkin..

3. Missä olet hyvä?
 - Ajattelen asioita muidenkin kannalta kuin vain omaltani ts. otan muut huomioon

4. Missä taas huono?
 - Yhteen asiaan keskittymisessä ehkä? Kuinka pitkään olen tätäkin postausta tehnyt, kun välillä on täytynyt päästä pelaamaan Criminal Casea Facebookiin, tai tarkistaa mitä Instagramissa on tapahtunut, tai sähköpostit, tai syödä välipalaa tai tai tai.. Eksyn aina johonkin muuhun puuhaan kuin mitä alun perin olin tekemässä :D

5. Mitä tv-sarjoja seuraat?
 - Koska Frendit ei tällä hetkellä tule uusintana, niin en vastaa niitä ;) Totuuden anatomiaa ja Rikoksista pahinta. Aika vähän.. mutta tässä päivänä eräänä laitoin Sinkkuelämiä ja Täykkäreitä itselleni tallennukseen, että voin katsella kun tulee tylsä hetki, samoin Criminal Mindseja odottelee kansiossani.. Mutta lasketaanko niitä seuraamiseksi?

6. Pubi vai clubi?
 - Vaihtelee, mutta ennemmin clubi, koska siellä saa TANSSIA! :P Ja toisaalta ehkä mussa on jotain vähän sellaista fiinipersettä (ei kahdella n-kirjaimella!), että tykkään kun ympäristössä on nättiä ja modernia. Pubeissa ehkä harvemmin on sellaista..?

7. Mitä biisiä inhoat yli kaiken?
 - Timantit on ikuisia(aa-aaa). Argh.

8. Idolisi?
 - Äippäni.

9. Lemppari elokuvasi?
 - Oijoi. Monta. Kauhea kankkunen, Bad boys 2, Twilight (se eka), Toscanan auringon alla, Beauty shop.. En yritäkään muistella enempää, eiköhän siinä tullut oleellisimmat :)

10. Oletko joskus kadottanut jotain, mikä harmittaa tosi paljon?
 - Yritin miettiä kovin, mutta en kai sitten? Yhden korviksen kadottaminen harmittaa, mutta ei mitenkään hirveän kovin.

11. Oletko aamu- vai iltaihminen?
 - Ilta, varmaankin. Aamuisin tykkään nukkua pitkään, mutta toisaalta alan kyllä pilkkimään melko aikaisin illalla, joten usein ne loppuvat lyhyeen :D Ja sitten taas toisaalta on ihana herätä ajoissa kun on koko päivä vielä edessä ja ehtii tehdä vaikka mitä, mutta yhtä kivaa on illalla puuhata rauhassa kaikenlaista höpsöä, koska iltaisin ei tarvitse saada mitään aikaan, silloin voi vaan keskittyä tekemään asioita, joista tykkää :) (Jos mua pitäis jotenkin kuvailla, niin sana ristiriitainen varmaan olisi aika osuva)

Ja sitten omat kysymykseni:

1. Oletko ennakkoluuloinen?
2. Jos elämääsi/elämänasennettasi/sinua kuvaisi yksi biisi, mikä se olisi?
3. Haikailetko menneisyysteen, tiirailetko tulevaisuuteen, vai elätkö nykyhetkessä?
4. Jos sinun pitäisi keksiä ja valmistaa menu tyyliin Arvostele mun illallinen, niin mitä laittaisit alkupalaksi, pääruoaksi ja jälkiruoaksi? Mitä juomavaihtoehtoja olisi tarjolla?
5. Missä yhdessä asiassa (luonteenpiirre, joku asia mistä et ole ennen tykännyt ja nyt tykkäät jne) olet muuttunut vanhentuessasi?
6. Mikä on päällimmäinen muistosi koululiikunnasta?
7. Jos saisit valita jonkun supervoiman itsellesi, mikä se olisi?
8. Keiden (mies & nainen) julkkisten ulkonäkö miellyttää sinua eniten?
9. Mikä on unelmiesi matkakohde?
10. Mikä on lempiherkkusi?
11. Mikä on paras urheilumuistosi?

Lopuksi pitäisi haastaa muita..! Koska en tunne ketään, joudun rohkeasti haastamaan tuntemattomia. Annan siis itselleni armon vähentää haastettavien määrä viiteen. Olkaatten hyvät, arvon leidit! (ennakkoluuloilen, ettei miehiä tämmöiset kiinnosta.. ;))


Tämähän oli hauskaa :) Keep 'em coming :D

6 kommenttia:

 1. Hihii, kiitos haasteesta! :)
  Ja hei, mäkin toisinaan pidän salaisia kävelykisoja. Voitan melkein aina. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin voitan melkein aina! Jännä juttu, kun ottaa huomioon, ettei kilpailija kuitenkaan edes tiedä koko kisasta ;)

   Poista
 2. Hahaa :D Loistavia vastauksia!

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta!:) Hyviä vastauksia ja vaikeat kysymykset oot tehny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaatten hyvä! Ei selvästikään liian vaikeita kysymyksiä ollut, kun niin hienoja vastauksia sulla oli :) Oikein vesi herahti kielelle kun kuin vastauksesi Arvostele mun illallinen -kysymykseen! :)

   Poista