"You are your greatest asset. Put your time, effort and money into training, grooming and encouraging your greatest asset."

- Tom Hopkins

14.1.2014

Apua tarvitsee hän!

Hei, nyt tarvin tietävämpien jeesiä! Miksi blogini bannerista klikkaamalla ei pääse blogini etusivulle? Tietääkseni kaikissa blogeissa on ollut näin, olen luullut sen olevan jonkinlainen automaatio. Olenko poistanut jotakin oleellista, ruksinut jonkin väärän kohdan? Aapuuva :)

Edit: Ongelma ratkaistu! Kiitos Jenkka! :)

2 kommenttia:

 1. Minä onnistuin korjaamaan saman ongelman näin:

  Ulkoasu-sivulta avaat muokkaa ylätunnistetta -kohdan, siis sen, josta olet ladannut kuvan banneriisi. Kuvan alla on kohta Mainospaikka, jolle on eri vaihtoehtoja. Valitse niistä joko "Otsikon ja kuvauksen tilalla" tai "Lisää kuvaus kuvan jälkeen". Näillä molemmilla valinnoilla bannerin linkki etusivulle toimi ainakin minulla, sen sijaan vaihtoehto "Otsikon ja kuvauksen takana" kadotti linkin.

  En tosin ole mikään ammattilainen tai muutenkaan pätevä, mutta tarpeeksi kauan rassaamalla sain tämän toimimaan. Oliko se tuuria vai onko ongelma aina juuri tässä - sitä en osaa sanoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jättimäiset kiitokset ja kumarrus ja hatunnosto vielä päälle! :D Todellakin ohjeillasi asia ratkesi! En olisi ikinä itsekseni tajunnut moisen asian yhteyttä etusivulinkitykseen..! Jei, nyt pääsee kätevästi takaisin etusivulle o/ Kiitos vielä :)

   Poista