"You are your greatest asset. Put your time, effort and money into training, grooming and encouraging your greatest asset."

- Tom Hopkins

27.4.2014

Me, myself & Yves

Nyt mennään sitten vähän asian vierestä! On vain pakko saada edes jotain kirjottaa, ja kun noita liikuntoja nyt ei ole ollut, niin.. sitten tulee muuta asiaa :D Pitänee pian vaihtaa tuo blogin kuvaus joksikin muuksi ;)

Menin nimittäin tekemään elämäni ensimmäisen Yves Rocher -tilaukseni tässä lähiaikoina..! Olen jotenkin mieltänyt Yver Rocherin sellaisten vanhempien leidien merkiksi ja tuotteiksi, mutta kyseinen mestahan on tosi nuorekkaan oloinen nykyään! Innostuin luotettavan kosmetiikkablogin Karkkipäivän suosituksista, ja tilasin vihdoin itselleni hiusöljyä ratkomaan hiusongelmiani. Samalla tilasin myös shampoon, hoitoaineen, kuivaöljyn ja kasan näytepaketteja (rrrrakastan näytepaketteja!), ja tulihan sieltä muutama tilaajalahjakin. Tämä kaikki tuli kustantamaan vaivaiset 18 €! Ihan järjetöntä. Osittain siitä kiittäminen on toki Karkkipäivää, sillä sieltä sain koodin, jolla sain ostokseni 30 % edullisemmin. Tämän lisäksi kun ostokset täyttivät tietyn euromäärän, niin postikulut jäivät pois. Mutta ilman näitäkin nuo Yvesin tuotteet näyttävät varsin hyvän hintaisilta. Haluaisin jo laittaa seuraavan tilauksen menemään, mutta yritän kuitenkin hillitä itseni, koska varsinaisesti mitään ei juuri nyt puutu :D

Pari sanaa voisin sanoa noista tuotteista, vaikken millään tapaa ole ammattimainen kosmetiikan arvostelija:

 - Hiusöljy: Aivan kerrassaan huumaava tuoksu! Sellainen ihanan pähkinäinen. En ole ennen hiusöljyä käyttänyt, joten en voi verrata muihin tuotteisiin. Näin ollen en sen enempää ala yrittää arvostella tuotetta muutenkaan. Tuntuu toimivan ainakin omaan päähäni :) Laitan sitä hiuksiin (lähinnä aivan latvoihin) hengailemaan ennen pesua.


 - Shampoo: Tässäkin on tuollainen samanoloinen, kerrassaan herkullinen tuoksu, kuin mitä tuossa öljyssä on! Tuotetta myös tarvii käyttää aivan järkyttävän vähän. Olen ennenkin kuullut, kuinka ihmiset käyttävät shampoita määrällisesti aivan liikaa ja olenkin hiuksia pestessäni aina ihmetellyt, että miten niin joku pienen pähkinän kokoinen nokare pitäisi riittää. Mutta tämän kanssa todellakin riittää hyvinkin pieni määrä, varmaan kolmasosa siitä mitä normaalisti olen käyttänyt! Vaahtoaa kuin unelma ja pesee puhtaaksi :) Ja joko sanoin, että tuoksuu taivaalliselle? ;)


 - Hoitoaine: Olisin toki halunnut tilata tuota samaa settiä olevaa hoitoainettakin, mutta koska se oli loppu niin valitsin next best thingin eli värjätyille hiuksille sopivaa hoitoainetta. Loppupeleissä tämä oli varmasti vain viisas teko, hiukseni kun ovat värjätyt - olleet varmaan siitä asti kun täytin 13 v. Tuoksu on silti nyt vähemmän huumaava. Toisaalta siitä tulee kyllä etäisesti mieleen jokin luonnonkukka ja lapsuuden saunomiset mökillä ulkosaunassa. Ei siis toisaalta ollenkaan paha juttu :) Ajaa kuitenkin asiansa - selvittää, hoitaa ja silottaa, sehän se on tärkeintä.


 - Kuivaöljy: Tarkoitukseni oli ostaa Karkkipäivän suosittelemaa Monoï de Tahitin kuivaöljyä, mutta koska en löytänyt sitä Yvesin valikoimasta (löysin toki jälkikäteen), luulin tämän olevan sitä samaa, mutta jotenkin uudistuneessa purkissa. Ilmeisesti ei sitten kuitenkaan ole.. :D Ideana oli siis ostaa kuivaöljyä, jota voi käyttää myös hiusten latvoihin, jopa hiuksiin jätettävänä tuotteena. Tätä ei kuitenkaan taida voida käyttää siihen tarkoitukseen, tai sitten olen vain äärimmäisen surkea annostelemaan oikean määrän ja saan aina laitettua sitä liikaa, jolloin hiuksista tulee öljytyn näköiset. Iholle tämä on kuitenkin mitä parasta, ei jätä tahmaista oloa ja kuivuu hetkessä. Tätä tulen ehdottomasti levittelemään sääriini pitkin kesää, jotta ne näyttäisivät sileiltä ja kiiltäviltä säihkysääriltä :) Itse asiassa haaveilen kyllä siihen tarkoitukseen tästä hohteisesta kuivaöljystä (joka muuten sopii hiuksillekin..), mutta niitä haaveitahan minulla riittää :D


 - Näytepakkaukset: Hihii, 15 näytekappaletta kosteusvoiteista, tuoksuista ja meikkivoiteista ja vain 1,5 €! Hykertelen hullunkiilto silmissäni ;) En ole tosin vielä kokeillut näistä yhtäkään, koska en halua että ne loppuvat.. hah.

 - Tilaajalahja: Sain tilaajalahjana 3 pikkupurkkia. Yksi on jotakin kimalletta sisältävä suihkusaippua, jonka käyttöä hieman epäröin.. pitänee kokeilla vappuna, kun silloin voi luvallisesti näyttää vähän kyseenalaiselta :D Lisäksi sain jonkin selluliittivoiteen (voi kiitos kohteliaisuudesta) ja jonkin anti age -kosteusvoiteen (tehän vallan hukutatte minut kohteliaisuuksiin). Näitäkään en ole vielä kokeillut. Kosteusvoide menee varmasti salikassiin kätevän pienen kokonsa vuoksi, selluliittivoiteeseen nyt en vain voi uskoa, mutta harkitsen kovasti sen kokeilua jossain vaiheessa.

Paketista innostuneena pidin tässä eräänä iltana itselleni oikein kunnon tyttöjen illan: hiuksiin öljyhoitoa ennen saunaa ja hiustenpesua uusilla tuotteilla, jalkapohjien perusteellinen hionta & kosteutus, ja lopuksi vielä kynsiin kivaa kynsilakkaa - myös varpaankynsiin. Tällaiset itsensä hemmotteluillat on kyllä välillä niin kovin tervetulleita :)


Ihastuttavaa sunnuntaita itse kullekin! :)

PS. Kuvat ovat viimeistä kollaasia lukuunottamatta Yves Rocherin sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti